Wilt u uw auto verkopen? Wij helpen u graag! | Autobedrijf Lex Roelofs b.v. in Kessel

bemiddeling

Wilt u uw auto verkopen? Wij helpen u graag!

Het verkopen van een auto brengt veel aspecten met zich mee. Denk hierbij aan de voorbereiding die bestaat uit een juiste waardebepaling, het maken van een goede fotoreportage en het zorgen voor de juiste internetpresentatie. Gedurende het verkoopproces komen mogelijk een aantal zaken naar voren waar u als particuliere verkoper geen raad mee weet. De koper wil zijn auto inruilen of stelt prijs op aanvullende garantie. Hoe moet dit geregeld worden? Is de potentiele koper serieus geïnteresseerd of is hij alleen uit op een proefrit? Wij helpen u graag met de verkoop van uw auto.

 

Wij kunnen gratis en geheel vrijblijvend uw auto taxeren. Hierbij wordt een inschatting gemaakt van de reëel vraagprijs. Aan de hand van deze vraagprijs berekenen we, rekening houdend met de voorziene klaarmaakkosten en onze bemiddelingsfee hoeveel de auto bij verkoop voor u oplevert.

 

Graag zouden we u daarna het hele verkoopproces uit handen nemen.
  • We maken een uitgebreide fotoreportage van uw auto.
  • Uw auto wordt uitgebreid geadverteerd op diverse autosites.
  • Potentiele kopers worden door ons telefonisch en via e-mail geïnformeerd.
  • Indien dit leidt tot een afspraak kunt u uw auto naar ons toe brengen en voeren wij het verkoopgesprek.
  • De koper kan bij ons inruilen, garantie afsluiten, de auto financieren en eventueel verzekeren.
  • Wij regelen de administratieve afhandeling van de verkoop en u ontvangt direct na aflevering van uw auto uw geld en een RDW erkend vrijwaringsbewijs.

 

Graag bekijken we in een persoonlijk gesprek met u wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

auto van de week

beoordelingen